Hoe vind je een oefencross?

Hoe vind je een oefencross? In deze blog leg ik je uit hoe ook jij een passende oefencross kan vinden.

Heel vaak krijg ik de vraag hoe ik alle oefencrossen vind waar ik aan mee doe. Dat is gelukkig vrij simpel en ik ga je vertellen hoe!

Een actiefoto van mijn pony Marley en mij tijdens de oefencross in Leende. Tijdens mijn (oefen)crosswedstrijden draag ik altijd mijn GoPro.

Op deze pagina van de KNHS staat een document waar je een overzicht vindt van alle eventing wedstrijden die gepland staan voor dat seizoen. Hier staan de officiële wedstrijden in maar ook de BB crossen. Mocht je de link vergeten kan je gewoon op Google intypen; ‘Eventing kalender 2021’ en de site komt meteen bovenaan te staan. (Onderaan deze pagina vind je het bestand ook).

Helaas staan niet alle oefencrossen daarop vermeld. Om deze te vinden kan je het beste de Facebook pagina’s volgen van de rijverenigingen die deze organiseren. De oefencrossen van onderstaande stallen/rijverenigingen kun je bijvoorbeeld niet terugvinden op de kalender van de KNHS:

Stal Jacobs in Putten

Rijvereniging de Plantage in Elst

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *