Over mij

Mijn naam is Feline de Jonge en ik ben geboren op 21 februari 1996. Na het afronden van de havo heb ik eerst een aantal jaren de hbo-opleiding Maritiem Officier gevolgd. Doordat mijn hobby en passie voor de paarden en het maken van video’s groeiden en niet te combineren was met deze studie, heb ik er voor gekozen te stoppen met deze opleiding om de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde te volgen. Ondertussen heb ik mijn diploma binnen en kan ik mij volledig focussen op mijn bedrijf!

Het begon op YouTube

Met mijn oude verzorgpony Magic maakte ik voor de fun video’s en uploadde deze op YouTube. Nadat ik Marley kocht ben ik hiermee doorgegaan en kwamen er na een aantal jaar ook de eerste vlogs. Doordat ik de eerste in Nederland was die dit op paardengebied deed, groeide mijn kanaal al snel. Ondertussen vlog ik nu al ruim vijf jaar en kan ik deze uit de hand gelopen hobby echt mijn fulltime baan noemen.

Marley

Geboren: 01 mei 2008

Ras: Onbekend (denken fjordxlewitzer)

Marley is mijn eerste eigen paard, ik kocht hem toen ik 14 jaar oud was. Hij was toen nog maar 2 jaar oud en samen hebben we alles geleerd. Marley is ontzettend veelzijdig en vindt ook alles leuk! Dressuur, springen, crossen, buitenrijden, vrijheidsdressuur, grondwerk, tuigloos rijden, mennen, voltige, shows geven; hij kan het allemaal! Hij is echt mijn once in a lifetime pony en gaat nooit meer weg.

† Olympus

04/01/2016 – 27/02/2021

Ras: Appaloosa

Helaas heb ik 27 februari 2021 afscheid moeten nemen van mijn 2e paard: Olympus. In september 2018 heb ik Olympus uit Engeland gehaald om hem hier een forever home aan te bieden. Wij hebben samen veel leuke momenten gekent, maar ook veel tegenslagen. Al in een vroeg stadium werd Olympus gediagnosticeerd met kissing spines. Met professionele hulp van onder andere Horses in Hands hebben we de kissing spines onder controle kunnen krijgen. Helaas kwam daarna een knie blessure opzetten. Deze knie blessure hebben we proberen te behandelen, maar helaas kwam daar een flinke bacterie bij kijken. Dit was voor Olympus zo heftig dat ik heb moeten besluiten om Olympus in te laten slapen. 

Vernieuwen en ondernemen

Mijn werk bestaat niet alleen uit vloggen; er komt ook veel ondernemen bij kijken. Achter de schermen ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf. Zo heb ik naast YouTube ook twee Instagram-accounts, een eigen kledinglijn, een podcast, geef ik regelmatig presentaties, is het mogelijk om activiteiten bij mij te boeken, een online youtube cursus en heb ik in november 2020 mijn eerste eigen boek uitgebracht. Tot op de dag van vandaag zit ik geen moment stil, maar blijf ik altijd bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf.

In april 2021 hebben wij de sleutels van ons eigen droomplekje gekregen. Op dit moment zijn we druk bezig met het verbouwen van de oude woonboerderij in Loenen. De paarden staan aan huis en komt er in de toekomst een Paddock Paradise. 

Team

Na jarenlang zelf alles gedaan te hebben was het tijd om uit te breiden en te investeren in goede mensen om mij heen. 

Mijn video’s maak ik vaak samen met Alieke Datema, een videograaf waar ik al langere tijd mee werk. Zij zorgt ervoor dat deze video’s qua beeld en geluid op professioneel niveau geschoten worden.

Mijn huisfotograaf die een groot deel van mijn foto’s (Instagram en boek) maakt is Sanna Tijmensen.

Sinds juni 2020 heb ik Anne Jongbloed aangenomen als Personal Assistant. Anne werkt anderhalve dag in de week voor mij en helpt vooral met alles achter de schermen.

Daarnaast heb ik van november 2020 tot januari 2021 mijn eerste fulltime stagiaire gehad. Dit beviel zo goed dat we vanaf februari 2021 t/m juli 2021 weer een stagiaire hebben aangenomen. Zij helpen mij vooral met het filmen en monteren van video’s, concepten bedenken en helpen verder waar nodig.

 

Ook ben ik aangesloten bij MCN AGE of Media Network, management EHS Communications Go Social Talents en heb ik mijn eigen manager Miranda Bakker van HorzeBuzinezz.

MediaKit Felinehoi
MediaKit Felinehoi

Download nu de mediakit

Voor vragen over eventuele samenwerkingen kunt u contact opnemen met mijn management.

Miranda Bakker – Horze Buzinezz – info@horzebuzinezz.nl

Mediakit felinehoi

Aanvraag mediakit FelineHoi

Mediakit felinehoi

Aanvraag mediakit FelineHoi

Bedankt voor het downloaden van de mediakit.

Deze vind je nu in jouw inbox.

Zou je hem niet kunnen vinden, check dan ook even je spam filter of neem contact op met Miranda Bakker via info@horzebuzinezz.nl