Over mij

Mijn naam is Feline de Jonge en ik ben geboren op 21 februari 1996. Na het afronden van de havo heb ik eerst een aantal jaren de hbo-opleiding Maritiem Officier gevolgd. Doordat mijn hobby en passie voor de paarden en het maken van video’s groeiden en niet te combineren was met deze studie, heb ik er voor gekozen te stoppen met deze opleiding om de hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde te volgen. Ondertussen heb ik mijn diploma binnen en kan ik mij volledig focussen op mijn bedrijf!

Het begon op YouTube

Met mijn oude verzorgpony Magic maakte ik voor de fun video’s en uploadde deze op YouTube. Nadat ik Marley kocht ben ik hiermee doorgegaan en kwamen er na een aantal jaar ook de eerste vlogs. Doordat ik de eerste in Nederland was die dit op paardengebied deed, groeide mijn kanaal al snel. Ondertussen vlog ik nu al ruim vijf jaar en kan ik deze uit de hand gelopen hobby echt mijn fulltime baan noemen.

Marley

Geboren: 01 mei 2008

Ras: Onbekend (denken fjordxlewitzer)

Marley is mijn eerste eigen paard, ik kocht hem toen ik 14 jaar oud was. Hij was toen nog maar 2 jaar oud en samen hebben we alles geleerd. Marley is ontzettend veelzijdig en vindt ook alles leuk! Dressuur, springen, crossen, buitenrijden, vrijheidsdressuur, grondwerk, tuigloos rijden, mennen, voltige, shows geven; hij kan het allemaal! Hij is echt mijn once in a lifetime pony en gaat nooit meer weg.

Olympus

Geboren: 04 januari 2016

Ras: Appaloosa

Mijn tweede paard Olympus heb ik gekocht om meerdere redenen. Eén van deze redenen was om Marley een beetje te ontzien van mijn werk, want ook hij is een grote ster bij FelineHoi. Olympus heb ik op twee-en-een-halfjarige leeftijd uit Engeland gehaald en na wat opstartproblemen doet hij ook volledig mee met alles! De bedoeling is dat Olympus mijn nieuwe wedstrijdpaard wordt in de Eventing, maar plezier hebben staat voorop.

Vernieuwen en ondernemen

Mijn werk bestaat niet alleen uit vloggen; er komt ook veel ondernemen bij kijken. Achter de schermen ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf. Zo heb ik naast YouTube ook twee Instagram-accounts, een eigen kledinglijn, een podcast, geef ik regelmatig presentaties, is het mogelijk om activiteiten bij mij te boeken en heb ik in november 2020 mijn eerste eigen boek uitgebracht. Tot op de dag van vandaag zit ik geen moment stil, maar blijf ik altijd bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf.

In april 2021 krijgen wij de sleutels van ons eigen droomplekje: een gerenoveerde oude woonboerderij in Loenen waar de paarden aan huis kunnen en waar wij een Paddock Paradise willen aanleggen. Ook zal het hier mogelijk worden om op vakantie te komen met (of zonder) je paard.

Team

Na jarenlang zelf alles gedaan te hebben was het tijd om uit te breiden en te investeren in goede mensen om mij heen. 

Mijn video’s maak ik vaak samen met Alieke Datema, een videograaf waar ik al langere tijd mee werk. Zij zorgt ervoor dat deze video’s qua beeld en geluid op professioneel niveau geschoten worden.

Mijn huisfotograaf die een groot deel van mijn foto’s (Instagram en boek) maakt is Sanna Tijmensen.

Sinds juni 2020 heb ik Anne Jongbloed aangenomen als Personal Assistant. Anne werkt anderhalve dag in de week voor mij en helpt vooral met alles achter de schermen.

Daarnaast heb ik van november 2020 tot januari 2021 een fulltime stagiair in dienst en staat in februari 2021 alweer de volgende klaar. Zij helpen mij vooral met het filmen en monteren van video’s, concepten bedenken en helpen verder waar nodig.

Ook ben ik aangesloten bij MCN AGE of Media Network, management EHS Communications Go Social Talents en heb ik mijn eigen manager Miranda Bakker van HorzeBuzinezz.

MediaKit Felinehoi
MediaKit Felinehoi

Download nu de mediakit

Voor vragen over eventuele samenwerkingen kunt u contact opnemen met mijn management.

Miranda Bakker – Horze Buzinezz – info@horzebuzinezz.nl

Aanvraag mediakit FelineHoi

Aanvraag mediakit FelineHoi

Bedankt voor het downloaden van de mediakit.

Deze vind je nu in jouw inbox.

Zou je hem niet kunnen vinden, check dan ook even je spam filter of neem contact op met Miranda Bakker via info@horzebuzinezz.nl