Gratis verzending vanaf €65 euro
Snelle verzending met DHL
Gratis verzending vanaf €65
Snelle verzending met DHL
Gratis verzending vanaf €65

Hinniken de Podcast, podcast voor paardenliefhebbers

Met heel veel plezier maak ik al meer dan drie jaar podcasten voor paardenliefhebbers. In de podcasten gaat het niet alleen maar over de passie voor paarden, maar ook over zelfontwikkeling, ondernemen, relaties, onzekerheden en nog veel meer. Sinds begin 2023 is de podcast te luisteren op Podimo, waarin er elke maandag om 06.00 een Podcast online komt samen met mijn beste vriendin Esmé.

Het leuke van Hinniken de podcast is dat Esmé en ik beide op een andere manier betrokken zijn bij de paardensport. Mijn focus ligt voornamelijk op het opleiden van een jong paard en mijn eigen Paddock Paradise aan huis. Esmé heeft daarentegen haar paard op een pension stal staan en focust zich voornamelijk op spring en dressuur wedstrijden.

Naast de paard gerelateerde verhalen bespreken Esmé en ik zoveel meer! We zijn ontzettend open over onderwerpen zoals relaties, onzekerheden en geld. Door dit soort onderwerpen te bespreken krijgen we vaak van onze luisteraars te horen dat ze zich verbonden met ons voelen.

“Het lijkt alsof ik bij jullie aan de eettafel zit als ik de podcast luister”

Door de verschillende onderwerpen is de podcast relevant voor de jongere en oudere luisteraars. Bijvoorbeeld, in een van de afleveringen bespreken we de eerste wedstrijd met mijn jonge paard Nacho. In een andere aflevering bespreken we waarom Esmé wilt stoppen met de pil. Dit maakt de podcast toegankelijk voor een breed publiek en biedt waardevolle informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in paarden of andere onderwerpen.

Kortom, wil jij genieten van een podcast waarin je kunt genieten van verhalen die gaan over paarden en zelfontwikkeling? Luister dan gratis naar Hinniken de Podcast op Podimo.

 

 

 

Wil je naar meer podcasten luisteren op Podimo en ons supporten? Speciaal voor jou kun je via de onderstaande link twee maanden gratis genieten van Podimo!

Luister twee maanden gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat jouw Instagram Struggle achter

Als we jouw struggle willen bespreken, blijf je te allen tijde anoniem.

Maattabel

Meet jezelf op met je paardrijbroek aan
Bekijk onze matentabel

Mocht je tussen 2 maten in vallen, bij elke riem is er zowel voor het laatste als het eerste gaatje ruimte om eventueel nog zelf een gaatje bij te prikken.

Let op: wanneer dit gedaan is kan de riem niet meer retour.

Maat

Eerste gaatje
Gemeten vanaf de gesp

Laatste gaatje
Gemeten vanaf de gesp

75

72

79,5

80

75,5

84

90

87

94,5

100

96,5

104

riem_voorkant_felinehoi