Feline de Jonge

Ik blijf altijd bezig om mezelf en mijn
bedrijf verder te ontwikkelen

3 feitjes over mij

Feline de Jonge

Ondernemend 
Vlak voor mijn 20e levensjaar heb ik mij ingeschreven bij de KVK. Dat moest toen omdat ik als freelancer video’s maakte voor het YouTube kanaal van het paardenblad Penny Magazine. Ondertussen is FelineHoi uitgegroeid tot een echte onderneming waarin ik als influencer actief ben, producten verkoop en samenwerk met andere bedrijven. 

Felinehoi vloggen

Creatief 
Als vanaf kinds af aan ben ik erg creatief in alles wat ik doe. Tekenen, boeken schrijven, concepten ontwerpen, verhaallijnen creëren… Tegenwoordig zijn dat niet alleen maar kinderdromen maar is het werkelijkheid geworden. Ik kijk goed om mij heen en luister naar andere, zie kansen en gaten in de markt waar ik op probeer in te spelen! 

FelineHoi Marley Olympus

Liefde voor paarden 
De liefde en passie voor paarden staan bij alles wat ik doe centraal. Ik vind het belangrijk om het plezier wat je kan hebben met je paard, de vriendschappelijke band die je opbouwt en het welzijn hoog houden hier allemaal mee te maken hebben. Daarbij is Liefde Voor Paarden ook de naam van het TV-programma dat ik heb mogen presenteren op SBS6!

Youtube

De plek waar ik al ruim 10 jaar video’s maak over mijn paardenleven!

 PRESENTRATICE 

 Bij het programma: 
Liefde Voor Paarden op SBS6 

Video afspelen over feline_de_jonge_presenteren
2010
15 augustus
Begonnen met YouTube

Met mijn oude verzorgpony Magic maakte ik voor de fun video’s en uploadde deze op YouTube. 

2010
3 november
Marley gekocht

Marley is mijn eerste eigen paard, ik kocht hem toen ik 14 jaar oud was. Hij was toen nog maar 2 jaar oud en samen hebben we alles geleerd. Hij is echt mijn once in a lifetime pony en gaat nooit meer weg. 

2015
22 mei
Eerste vlog online

Nadat ik Marley kocht ben ik doorgegaan met video’s maken en kwamen er na een aantal jaar ook de eerste vlogs. Doordat ik de eerste in Nederland was die dit op paardengebied deed, groeide mijn kanaal al snel. Ondertussen vlog ik nu al ruim vijf jaar en kan ik deze uit de hand gelopen hobby echt mijn fulltime baan noemen. 

2022
Ondernemen

Mijn werk bestaat niet alleen uit vloggen; er komt ook veel ondernemen bij kijken. Zo heb ik naast YouTube ook twee Instagram-accounts, een eigen kledinglijn, een podcast, geef ik regelmatig presentaties, een online youtube cursus en een eigen boek. Tot op de dag van vandaag zit ik geen moment stil, maar blijf ik altijd bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf. 

Ik ben trots op…

Hinniken boek

Vroeger vond ik het fantastisch om paardenboeken te lezen en daarvan te leren. Al heel wat jaren wilde ik een boek uitbrengen, maar niet iets wat al bestond. Het Hinniken boek staat vol met kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld. Deze kennis is voor jong en oud interessant en handig.

Marley

Marley is mijn eerste eigen pony! Zijn ras is onbekend maar we denken een Fjord x Lewitzer en hij is geboren op 1 mei 2008. Marley is ontzettend veelzijdig en vindt ook alles leuk! Dressuur, springen, crossen, buitenrijden, vrijheidsdressuur, grondwerk, tuigloos rijden, mennen, voltige, shows geven; hij kan het allemaal! Ondertussen zijn we al ruim 10 jaar samen en kunnen we lezen en schrijven samen!

Online YouTube cursus

De meest complete YouTube cursus op heel het internet! Meer volgers en onbeperkt nieuwe video ideeën, leren over wat je uit wilt stralen, betere engagement, meer interactie en daardoor een succesvoller YouTube kanaal. Niet geïnteresseerd in je eigen kanaal? In deze cursus leer je ook meer over een merk bouwen, gevonden worden, analytics lezen en geld verdienen!

Team Feline

Team FelineHoi

Na jarenlang zelf alles gedaan te hebben was het tijd om uit te breiden en te investeren in goede mensen om mij heen. 

Mijn video’s maak ik vaak samen met Alieke Datema, een videograaf waar ik al langere tijd mee werk. Zij zorgt ervoor dat deze video’s qua beeld en geluid op professioneel niveau geschoten worden. 

Mijn huisfotograaf die een groot deel van mijn foto’s (Instagram en boek) maakt is Sanna Tijmensen. 

Sinds juni 2020 heb ik Anne Jongbloed aangenomen als Personal Assistant. Anne werkt anderhalve dag in de week voor mij en helpt vooral met alles achter de schermen. 

Daarnaast heb ik november 2020 mijn eerste stagaire gehad. Dit beviel zo goed dat ik ook in 2021 en 2022 stagaires heb die mij helpen met het filmen en monteren van video’s, concepten bedenken en helpen verder waar nodig. 

Ook ben ik aangesloten bij MCN AGE of Media Network, management EHS Communications Go Social Talents en heb ik mijn eigen manager Miranda Bakker van HorzeBuzinezz. 

Wist je dat
Ik ook mijn kennis deel in mijn...

Online YouTube cursus

Heb je altijd al alles willen weten over YouTube? Met deze cursus leer je hoe je het maximale uit je YouTube kanaal, je videostrategie en je online zichtbaarheid kan halen!

Video afspelen over Thumbnail video

Hinniken boek

Het Hinniken boek is een veelzijdig boek waar je van alles in kunt doen en lezen. Er staan meer dan 200 tips in, disciplines, leuke puzzels, grappige strips en een uitklapbaar bordspel.

Wist je dat
Ik ook mijn kennis deel in mijn...

Online YouTube cursus

Hinniken boek

Heb je altijd al alles willen weten over YouTube? Met deze cursus leer je hoe je het maximale uit je YouTube kanaal, je videostrategie en je online zichtbaarheid kan halen!

Het Hinniken boek is een veelzijdig boek waar je van alles in kunt doen en lezen. Er staan meer dan 200 tips in, disciplines, leuke puzzels, grappige strips en een uitklapbaar bordspel.

Video afspelen over Thumbnail video

Laat jouw Instagram Struggle achter

Als we jouw struggle willen bespreken, blijf je te allen tijde anoniem.

Maattabel

Meet jezelf op met je paardrijbroek aan
Bekijk onze matentabel

Mocht je tussen 2 maten in vallen, bij elke riem is er zowel voor het laatste als het eerste gaatje ruimte om eventueel nog zelf een gaatje bij te prikken.

Let op: wanneer dit gedaan is kan de riem niet meer retour.

Maat

Eerste gaatje
Gemeten vanaf de gesp

Laatste gaatje
Gemeten vanaf de gesp

75

72

79,5

80

75,5

84

90

87

94,5

100

96,5

104

riem_voorkant_felinehoi