Activiteiten op dit moment niet beschikbaar, in afwachting van nieuwe datums.

Feline met gast

Samen met mij en je eigen paard op buitenrit

Bij het boeken van deze buitenrit kom jij met je eigen pony of paard naar mijn locatie in Loenen (GLD) toe en vervolgens gaan we samen op buitenrit! Als je het leuk vindt krijg je ook een rondleiding en ik zal tijdens de buitenrit foto’s maken als herinnering bij thuiskomst.

Tijdsduur: 3 tot 4 uur

Kosten: €100,- *

* Deze prijs geldt voor één persoon. Wil je met een vriend(in) of een zelf georganiseerd groepje komen komt er €20,- per persoon bij. 

Feline met gast
Dagje mee op stal

Dagje mee op stal (privé)

Bij een dagje mee op stal krijg je exclusief toegang tot mijn nieuwe locatie. Je krijgt een rondleiding over het terrein en het Paddock Paradise waardoor je Marley, Zuske, Axx, Woezel, Pip en de kippen een keer in het echt kunt zien. 

We doen samen alle klusjes en je mag met Marley aan de slag gaan! We halen hem uit de wei, poetsen hem en daarna mag je met hem grondwerk en/of vrijheidsdressuur doen in de bak. Hierna gaan we nog een boswandeling maken waar jij op Marley mag zitten (als je dat leuk vindt).* Ook houden we op deze dag een fotoshoot.

Tijdsduur: 2,5 uur

Kosten: €150,- **

*Aangezien Marley een D-pony is moet ik een limiet van 1m75 en 70 kilo hanteren. Ook is rijden alleen mogelijk bij voldoende ervaring.

** Deze prijs geldt voor één persoon. Wil je met een vriend(in) of een zelf georganiseerd groepje komen komt er €50,- per persoon bij. 

Dagje mee op stal

Videoboodschap

Is je dochter, zoon, vriendin, vriend of iemand anders jarig? Of verdient hij of zij het gewoon om even een video berichtje te krijgen?

Dat kan! Ik maak een gepersonaliseerde videoboodschap van 15 – 30 seconden om de gelukkige te verrassen!

Kosten: €15,-*

*Bij het boeken van een buitenrit of dagje mee op stal ontvang je een gratis videoboodschap.

Voor vragen kan je altijd contact opnemen

Ik heb nog een vraag

Vraag nu een videoboodschap aan

Let op het invullen en verzenden van het formulier verplicht tot betaling.